Paard- pony rijden

Op onze manege wordt op verschillende dagen les gegeven aan zowel gevorderden als beginners. De lessen worden zoveel mogelijk ingedeeld naar het niveau van de ruiters. In de lessen wordt aandacht besteed aan zowel dressuur als aan springen.

Wat misschien nog goed is om te weten als je bij ons wilt komen rijden: Je moet minimaal 6 jaar zijn en het dragen van een cap is VERPLICHT.

Voltige

Sinds jaren wordt er op onze manege voltigeles gegeven, dit is een tak van paardensport die niet overal kan worden beoefend. Voltige is als het ware gymnastiek op het paard of pony en moet worden gezien als een uitstekende voorbereiding op het pony rijden, je leert namelijk heel goed hoe je met je evenwicht om moet gaan en je raakt vertrouwt met de pony’s.

De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld naar het niveau van de kinderen. In elk uur kunnen twee groepen (maximaal 7 kinderen) les krijgen.

De voltigelessen zijn op woensdagmiddag van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Reguliere lessen:
Maandag      18.30 uur – 21.30 uur
Woensdag    19.00 uur – 20.00 uur
Donderdag   18.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag          18.30 uur – 21.30 uur

Prijzen

Sinds de oprichting van onze vereniging hebben we altijd geprobeerd de kosten voor onze leden zo laag mogelijk te houden. Ons motto is altijd geweest dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om de paardensport te beoefenen. Doordat we veel met vrijwilligers werken is ons dit nog altijd vrij aardig gelukt. Door af en toe een actie te houden proberen we dan weer om wat extra’s te verzamelen voor bepaalde projecten zodat we de contributie of lesgelden niet hoeven te verhogen.

* Lesgeld met eigen paard        : € 29,50,- per maand

* lesgeld met manege paard     : € 38,50,- per maand

* Voltige                                        : € 22,50,- per maand

De eerste 2 lessen zijn gratis

Het inschrijfformulier is hieronder te downloaden:
Je kunt het formulier inleveren op de manege.

Voor vragen over lesgeld of lidmaatschap  kunt u mailen naar: info@menterwolderuiters.nl of contact opnemen met Marlou Boven op telefoonnummer 06-53531091