Op onze manege worden verschillende lessen gegeven:

Reguliere paardrijlessen waar zowel de dressuur als het springen aangeleerd wordt. Dit wordt in groepjes van maximaal 5 ruiters gegeven. Je kunt mee doen met een manegepaard of pony maar ook met je eigen paard of pony.

Voltigelessen worden op de woensdagmiddag gegeven door twee enthousiaste juffen en is een hele goede basis voor kinderen die willen leren paardrijden.

Opstaplessen worden 1 op 1 gegeven en duren een half uur. Hier beginnen alle ruiters mee die de beginselen van het rijden moeten leren. Zodra de stap, draf en galop beheerst wordt stroom je door naar de reguliere paardrijlessen.

Springlessen zijn lessen waar wat dieper ingegaan wordt over de techniek van het springen. Deze lessen worden 1x in de twee weken op dinsdag gehouden in kleine groepjes van maximaal 3 ruiters.

Dressuurlessen wordt ook gegeven in kleine groepjes 1x in de twee weken op dinsdagavond. Maximaal 3 ruiters in een les.

Clinics houden we het hele jaar door en worden meestal op de zaterdagen georganiseerd.

Voor elk wat wils dus! Wil je het een keer komen proberen? Dat kan, de eerste les is gratis! Bel of app even of er een plekje is naar Marlou Boven op telefoonnummer: 06-53531091

Klik hier om het online inschrijfformulier in te vullen of download hier het inschrijfformulier: Inschrijfformulier 2019

Voor vragen over lesgeld of lidmaatschap  kunt u mailen naar: administratie@menterwolderuiters.nl