Op onze manege worden verschillende lessen gegeven:

Reguliere paardrijlessen waar zowel de dressuur als het springen aan bod komen. Deze lessen worden in groepen van maximaal 5 ruiters gegeven. Je kunt mee doen met een manegepaard of -pony, maar ook met je eigen paard of pony.

Voltigelessen worden op de zaterdagochtend gegeven door twee enthousiaste juffen en is een hele goede basis voor kinderen die willen leren paardrijden.

Opstaplessen worden 1 op 1 gegeven en duren een half uur. Hier beginnen  ruiters mee die de beginselen van het rijden moeten leren. Zodra de stap, draf en galop beheerst wordt stroom je door naar de reguliere paardrijlessen.  Het kan ook zijn dat er meteen in een groepje gestart wordt. Dit gaat in overleg.

Springlessen zijn lessen waar wat dieper ingegaan wordt op de techniek van het springen. Deze lessen worden 1x in de twee weken op dinsdag gegeven in groepen van maximaal 3 ruiters. (alleen mogelijk met eigen paard of pony)

Dressuurlessen wordt ook gegeven in kleinere groepen 1x in de twee weken op dinsdagavond. Maximaal 3 ruiters in een les.

Clinics houden we het hele jaar door en worden meestal in het weekend georganiseerd.

Voor elk wat wils dus! Wil je het een keer komen proberen? Dat kan, de eerste les is gratis! Vul onderstaand formulier in voor een proefles. Wil je eerst telefonisch meer informatie? bel of app dan even naar Christina Meijerhof op telefoonnummer: 06-12550922

Proefles aanvragen
Wil je weten of paardrijden iets voor je is en de sfeer proeven bij onze vereniging? Vraag dan een proefles aan. Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op zodra er een plekje vrij is.
Vul hier het nummer in waarop we je kunnen bereiken voor het plannen van een proefles.
Om te kunnen bepalen of we een geschikte manegepony of paard voor je hebben willen we dit graag weten. Het welzijn van onze paarden staat voorop!
Ook dit is handig voor ons om te weten in welke groep je past.

Heb je al een proefles gehad en is dit goed bevallen? klik dan hier om het online inschrijfformulier in te vullen of download hier het  Inschrijfformulier

Voor vragen over lesgeld of lidmaatschap kunt u mailen naar: administratie@menterwolderuiters.nl