Voor het maken van reclame is rijvereniging de Menterwolderuiters de ideale plek!
De manege heeft een grote binnenbak die zich uitstekend leent om reclameborden te plaatsen.

Er wordt bijna elke dag les gegeven en er worden regelmatig in de weekenden wedstrijden en andere activiteiten georganiseerd. Het plaatsen van een reclamebord bereikt een hoop kijkers!

Waarvoor wordt het sponsorgeld gebruikt?

Als kleine, zelfstandige paardensportvereniging in de gemeente Oldambt willen wij graag sportief maar ook zeker financieel als een gezonde vereniging blijven bestaan. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom wij als paardensportvereniging sponsoren zoals u nodig hebben.  Hierbij valt te denken aan: het onderhouden van ons gebouw, de aanschaf van paarden en pony’s en het onderhoud hiervan.

Wat is er voor u mogelijk?

Bordsponsor:

Uw bedrijf kan een bord laten maken via onze vereniging. Het betreft een hoogwaardig bord van dibond (aluminium). Licht in gewicht, krommen niet en zijn waterbestendig. Voorzien van 4 ophanggaten.

De prijzen van een bord zijn:

120 x 80 cm   € 110,-* (eenmalig)                Jaarlijks:  € 100,-
200 x 60 cm   € 120,- *(eenmalig)               Jaarlijks:   € 125,-
250 x 70 cm   € 130,- *(eenmalig)               Jaarlijks:   € 150,-
300 x 80 cm   € 150,- *(eenmalig)               Jaarlijks:   € 175,-
* Prijsverhogingen door de leverancier voorbehouden.
Tevens kunt u ook zelf een reclamebord aanleveren. In overleg wordt hiervoor een jaarlijkse bijdrage afgesproken afhankelijk van de grootte van het bord.

Club van 50:

U kunt er ook voor kiezen om uw naam te laten plaatsen op onze club van 50 bord. Deze hangt op een mooie zichtbare plek op de manege. Een plekje op dit bord kost 50 euro per jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.

Website:

Onze sponsoren worden tevens vermeld op deze website.

Wilt u onze vereniging steunen door middel van een reclamebord of door lid te worden van onze club van 50? Vul dan onderstaand formulier in:

Onze vereniging is vrijgesteld van BTW, er wordt daarom geen BTW factuur verstuurd.
Prijzen aanschaf bord eenmalig: 120 x 80 cm € 110,-* / 200 x 60 cm € 120,- */ 250 x 70 cm € 130,- */ 300 x 80 cm € 150,-* * Prijsverhogingen door de leverancier voorbehouden.